2014. június 1., vasárnap

Alkotótáborunk újra megnyitja kapuit és szeretettel vár minden rajzolni, festeni szerető alkotó gyereket!

Ismét eltelt egy tanév! Igaz, még két hét van addig, hogy minden diák  kézhez kapja a bizonyítványát, de a borús, cseppet sem nyarat idéző időjárás ellenére is tanévvégi hangulat van az iskolákban.
Tanév közben a gyerekek számtalanszor kérdezték, hogy lesz-e idén is alkotótábor, s erre én mi mást is válaszolhatnék, minthogy persze, hogy lesz! Olyannyira, hogy idén első alkalommal az alsósoknak is tartok. Tavaly már voltak jelei annak, hogy ők is igényelnék az alkotótáboron való részvételt, Hovanecz Dorcsika egyetlen kis elsősként csodálatosan elboldogult a tábor felsősei, s nem egyszer szarkasztikus humorú idősebbjei közt.
Szóval idén is lesz kötözéses és viaszfedéses batikolás, ( a tavalyi traumát kihevertem és levontam belőle a következtetéseket-az érintettek tudják,mire célzok:) ,lehet, hogy metszünk azokkal linót is, akikkel ezt még nem tettük, a többiekkel papírmetszetet készítünk, szeretném, ha az akvarellfestében is elmélyülnénk, dolgozunk majd egyénileg, csoportban, festünk vászonra, papírra, monotípiázunk. Röviden ennyi. A többi a plakáton, ha valakinek kérdése van, írjon, vagy hívjon telefonon, illetve az iskolában bárki személyesen is tud velem beszélni.
A plakáton látható festmények a tavalyi alkotótábor "termései". Készítőik: Kis Luca, Jancsovics Dorottya, Csuzdi Bianka.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése